Passie en vakkennis


Passie en vakkennis - Bert van der PolDe oorsprong van Bert van der Pol V.O.F. ligt in het begin van de 70-er jaren. In 1973 startte mijn vader en ik een wegenbouwbedrijf.  Vanaf het begin voerden wij een diversiteit aan opdrachten door heel Nederland uit. Altijd tot volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Later kwam steeds meer  belangstelling uit de particuliere sector. Ik vond hier de uitdaging om mijn creativiteit en passie in ontwerp en uitvoering te laten zien. Dat ik goed naar mensen kan luisteren kwam mij goed van pas. De wensen van mijn klanten lieten zich vertalen in prachtige tuinen.

Fotoverzameling

Van de aangelegde tuinen maakte ik foto’s die ik in albums verzamelde. Deze albums waren voor nieuwe klanten een bron van ideeën en voor mij toonbeeld van mijn kunnen. De albums hebben nu plaats gemaakt voor deze website. Met deze website wil ik mijn passie voor tuinen aan u overbrengen. Maar bovenal wil ik graag met u samen nadenken over uw tuin en hoe die kan worden.

Bert van der Pol

Facebooktwitterpinterestmail